tisdag 6 juli 2010

1 månad!

Hjälp, tiden går alldeles för fort! Bebisarna är precis en månad gamla idag och mycket har hänt de senaste dagarna:

I lördags blev kattungehagen mycket större. Kattungarna har nu ca 4 kvm att röra sig på, och det var välbehövligt; det är mycket spring i benen på dem!

Nu har småkatterna även börjat intressera sig för olika leksaker; det är kul att jaga små leksaksmöss eller papperstussar, även små bollar är roliga, men den bästa leken är brottning med syskonen! Sedan kan de bli trötta i en handvändning och det händer att någon kattunge bara slocknar i famnen på en.

I söndags fick vi besök av Ariels gammelmatte Pia, som hälsade på fina Gretas barnbarn. Samtidigt var det premiär för mjukmat, men det var bara den blå tjejen som var intresserad. Hon visste till och med att man skulle "gräva ned" matresterna och krafsade lite försiktigt med tassen! De två andra föredrar än så länge mammas goda mat. De har börjat lapa vatten, och allihop har nog råkat hamna i vattenskålen av bara farten.

Och efter en veckas provsmakande på kattsanden verkar det som att toalådan äntligen börjar komma till sin rätta användning :)

#3 poserar framför myskojan.

#1 poserar ovanpå bolådan.

#2 poserar bredvid toalådan.
Mys i mjuka korgen.

Dopp i vattenskålen :)

Actionbild

Tröttis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar