torsdag 29 juli 2010

Världen är stor...

... och det finns så mycket att utforska! Nu får kattungarna röra sig i större delen av lägenheten; utöver arbetsrummet där de varit hittills är det hallen, köket, matrum och vardagsrum, men än så länge får de inte komma in i sovrum, grovkök/badrum eller ut på balkongen. Det är så roligt att se deras upptäckarglädje, den enda som inte är nöjd är i vanlig ordning moster Ana, som håller sig på balkongen där hon har det lugnt och skönt.

Men inte nog med detta - igår fick kattungarna prova att åka på en kort biltur, och det gick jättebra! Sedan i helgen har de fått testa att bli borstade med mjuk borste, och det var helt ok. Mindre poppis var första mötet med "svarta monstret", dvs dammsugaren, men efter ett tag segrade nyfikenheten... :)

Den roligaste händelsen de senaste dagarna var dock att se Ana och Ariel bli kompisar igen. Ända sedan Ariel varit iväg på parning började Ana morra och fräsa åt henne så fort hon kom för nära. Därför blev vi glatt överraskade att se följande utspela sig i måndags natt:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar